Wie is incrius?

De belangrijkste zaken op een rijtje

Hallo daar,

Als jij op deze pagina terechtgekomen bent, dan wil dat zeggen dat je nieuwsgierig bent naar Incrius en een mogelijke samenwerking met ons. Fijn om te horen!

Hieronder vertellen we je in een notendop wat je moet weten over ons bedrijf, ons team en onze aanpak. Wil je meer weten? Contacteer ons dan via het formulier onderaan deze pagina. Want vragen staat, zoals altijd, vrij! We kijken ernaar uit je te leren kennen.

Wie is Incrius?

Bij Incrius hechten we veel belang aan langdurige partnerships. Wij zijn geen leverancier, groothandel of ICT-mastodont. Nee, Incrius is jouw ICT-sparringpartner. Dat betekent dat we samen met jou op zoek gaan, meedenken en -werken aan de oplossingen die bij jou en je bedrijf passen.

Maar wie dit met veel enthousiasme net nog ietsje gedetailleerder uitlegt, is Kris, de CEO van Incrius. In het filmpje hiernaast licht hij alvast een tipje van de sluier.

Ons aanbod

Onze diensten zijn onderverdeeld in 4 grote pijlers:

  • Cyberbeveiliging
  • Cloud & hybride oplossingen
  • Digitale werkplekken & samenwerken
  • Bedrijfsvoering

Eens je digitaal aan het werk bent kan je natuurlijk verder digitaliseren. En dat doe je niet alleen! We gebruiken onze jarenlange ervaring om je bedrijfsprocessen te analyseren en in kaart te brengen.

We bepalen welke zaken opgevolgd moeten worden om de bedrijfszekerheid te garanderen. En van die zaken maken we taken voor onszelf. Zo zorgen wij dat de boel blijft draaien.

Vertrouw op ons team

Offline en online, in een virtuele meeting, op locatie of op ons kantoor in Laarne: het Incrius-team staat altijd voor je klaar.

Onze ploeg bestaat uit IT-experts die stuk voor stuk al hun geheimen prijsgeven om jouw bedrijf en je IT-omgeving vooruit te helpen. Maar shhh .. Zeg hen niet dat we dat gezegd hebben, hé!

Laat je intussen alvast inspireren door onze blog of onze afgelopen webinars. 

Online vergaderen: hoe verteer je vlot meeting na meeting?

Dit zeggen onze klanten over onze samenwerking

“We waarderen het erg dat onze IT-partner geregeld proactief adviseert en héél snel reageert. Dat is ook een must in de snel veranderende IT-wereld van vandaag.”

John Burmanje

ICT Export Manager, DiBo

“Incrius heeft onze NetApp-oplossing perfect geïmplementeerd zonder dat er in productie problemen zijn opgetreden. Het hele project is heel vlot verlopen.”

Edgard Vermeersch

CEO, Itineris

“Incrius implementeerde Ruckus Wireless. Ik ben erg tevreden over de vlotte samenwerking. We kunnen de komende jaren op beide oren slapen.”

Dries Verbruggen

IT-Manager, VIGO

Contacteer ons

Een vraag? Lig er niet wakker van en laat het ons weten!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam