Cyberbeveiliging binnen NIS-2
SEMINARIE | donderdag 22 juni | 9u30 - 13u00
cyberbeveiliging binnen NIS-2 seminarie

Schrijf je nu (gratis) in
Je ontvangt een bevestiging via mail

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
GDPR

Europa trekt de riem harder aan in de strijd tegen cyberattacks.

Het fors stijgende aantal cyberaanvallen de laatste zes jaar is ongetwijfeld verontrustend te noemen. Op economisch en maatschappelijk vlak zijn we vandaag sterker met elkaar verbonden dan ooit tevoren, waardoor we steeds afhankelijker zijn van de digitale wereld. Die evoluties hebben als gevolg dat de huidige NIS-1 richtlijn aangaande de beveiliging van netwerk- en informatiesystemen niet langer adequaat is.

Een hervormde richtlijn, NIS-2 genaamd, moet ervoor zorgen dat veiligheidsvereisten in bedrijven versterkt worden en dat meer sectoren en entiteiten beter beschermd zijn tegen cyberaanvallen. Waar NIS-1 in slechts 7 sectoren van toepassing was, zal de NIS-2 voor quasi elke onderneming gevolgen hebben. Naast de verplichte voorzorgsmaatregelen omtrent cyberbeveiliging, worden ook de meldingseisen verstrengd. 

cyberbeveiliging begint vandaag

De nieuwe Belgische NIS-richtlijn wordt in de loop van volgend jaar verwacht, maar dat betekent niet dat je nu nog geen actie kan ondernemen. Investeren in cyberbeveiliging is essentieel om je onderneming, medewerkers en gevoelige data te beschermen en de continuïteit van je zaak te waarborgen. Wacht niet tot je een doelwit wordt of tot de wetgeving rond is. Begin vandaag al met het optimaliseren van je cyberbeveiliging.

Jouw cyberbeveiliging in lijn met NIS-2?

Bedrijven die onder de NIS-1 sectoren vielen, zullen hun veiligheidsbeleid moeten nazien, optrekken en vooral blijven monitoren. Bedrijven waar deze richtlijn nog niet echt van toepassing was, staan voor een nog grotere uitdaging. Tot welke groep je ook behoort en of je nu al bekend bent met de NIS-richtlijnen of niet, Incrius maakt het voor je duidelijk in een gratis seminarie op donderdag 22 juni van 9u30 tot 13u in het Kollekasteel te Mariakerke (Gent)

We sluiten deze ongetwijfeld leerrijke voormiddag af met een gezellige netwerklunch van 12u tot 13u.

Schrijf je meteen in.

Vul het invulformulier bovenaan deze pagina in en ontvang een bevestiging in je mailbox. Denk je aan een collega, vriend of kennis die hier ook meer over wil weten? Stuur deze link door met de vraag om zich in te schrijven: 
https://www.incrius.be/veiligheid/cyberbeveiliging-binnen-nis-2/