Innovatieve ICT-oplossingen die je bedrijf laten groeien

Als kennispartner zijn we de vragende partij om een duurzame relatie op te bouwen met onze klanten. We zijn er bijgevolg niet op uit om producten te verkopen maar wel om oplossingen te bedenken die je bedrijf helpen groeien en die vanzelfsprekend ook schaalbaar zijn om die groei op te vangen.

Nulmeting

Een nulmeting leert onze experts welke IT-processen je medewerkers vandaag gebruiken. We inventariseren de hardware en brengen de software en applicaties in kaart. We lichten je servers, je opslagcapaciteit en netwerken door en bekijken wie welke bevoegdheden heeft om updates te installeren.

Wil je meer weten?

Wat zijn je plannen?

We willen je grondig interviewen over de plannen die je met je bedrijf hebt. En dan gaat het niet enkel over de plannen van de IT-afdeling. Nieuwe afdelingen, overnames, nieuwe producten of diensten, … het zijn ambities die rechtstreeks invloed hebben op de IT-oplossing die we zullen voorstellen.

Wil je meer weten?

Ons voorstel

Onze experts analyseren de ingewonnen informatie en werken op basis daarvan een voorstel uit. Dat kan bestaan uit een paar eenvoudige ingrepen waardoor je bijvoorbeeld in staat zal zijn om je opslagcapaciteit slimmer te gebruiken. Maar het kan evengoed gaan over de implementatie van een totaal nieuwe IT-structuur die je bedrijf voortaan optimaal beveiligd en de werkprocessen optimaliseert.

Wil je meer weten?

Uitrol

Zodra ons voorstel doorgepraat is, gaan onze technici over tot de implementatie van het uitgewerkte concept. Dat kunnen puur softwarematige ingrepen zijn of het kan gaan over de installatie van nieuwe apparatuur en alles wat daarbij komt kijken.

Wil je meer weten?

Opleiding

Onze experts staan ook in voor de opleidingen van je medewerkers, zodat ze zich bewust worden van het belang van de ingrepen en zeer snel vertrouwd geraken met de nieuwe manier van werken die daaraan verbonden is.

Wil je meer weten?

Support

We staan in voor het onderhoud van je IT-infrastructuur. Dat kan op basis van een onderhoudscontract of op afroep.

Wil je meer weten?

Iedere maand tips & advies in jouw mailbox betreffende onze bedrijfscontinuïteit en andere oplossingen?

 
1 Start 2 Complete

Referenties

Onze klanten zijn, naast het volledige Incrius-team, ons dierbaarste bezit. Ze vertellen zelf hoe onze diensten hun noden invulden en welke impact dit had op hun organisatie.
Meet us

Ons bedrijf is gelegen in Laarne. Incrius levert diensten in heel België met Vlaanderen als belangrijkste focus.

News

GDPR is geen Buzzword maar een concreet feit. Maar het belang van GDPR op de bedrijfsvoering is voor elk bedrijf anders.
Incrius ondersteunt bedrijven in het detecteren van de vereisten en het implementeren van de gepaste maatregelen om zo in lijn te zijn met de nieuwe regelgeving.