Itineris – NetApp-oplossing op maat van ons bedrijf.
2785

Itineris is een softwarebedrijf dat de back-en frontofficeprocessen van nutsbedrijven, zoals water-en energieleveranciers, automatiseert.

De relatie tussen Itineris en Incrius is er één van meer dan 10 jaar. In al die tijd is het bedrijf enorm gegroeid en zijn ook hun noden en wensen veranderd. Toen hun storagesysteem end of life bleek te zijn, zochten ze samen met Incrius een oplossing. Daarbij dienden we rekening te houden met een aantal voorwaarden: de oplossing moest compact, performant, energie-efficiënt en eenvoudig beheersbaar zijn. 

Met de cloud-based NetApp HCI werd zowel de storagenood als de consolidatie van de serverroom in één overzichtelijk systeem gerealiseerd. 

In onderstaande video laten we de CEO Edgard Vermeersch en System Administration Lead Jeroen Braekeveld aan het woord over hoe zij de samenwerking met Incrius, van de probleemstelling tot de implementatie, beleefd hebben. 

 Wil je zelf meer weten over deze NetApp HCI-oplossing, ben je benieuwd hoe we bij Incrius te werk gaan of zit je met vragen of je huidige of toekomstige IT-infrastructuur? Aarzel dan niet om ons te contacteren.