SonicWall update firewalls met de nieuwe TZ570 en TZ670.
sonicwall TZ570 en TZ670

 

 

SonicWall laat er geen gras over groeien. Recent lieten ze nog weten dat hun CSC-licenties hervormd worden naar NSM, een uitgebreid cyber afweersysteem dat ervoor zorgt dat je controle hebt en houdt over je hele netwerk. Het nieuwe Network Security Manager is een app die al het goede van SonicWall management, reporting en analytics in één makkelijk beheersbare cloud-based applicatie combineert. Iets gemist? Lees hier het volledige artikel.

Nu is er opnieuw nieuws van het SonicWall-team want de nieuwe firewalls (TZ-series) zijn beschikbaar. Maak nu kennis met de TZ570 en TZ670. Deze productlijn is de eerste in zijn soort, volledig uitgewerkt met ultramoderne hardware en ontworpen met het oog op de noden van de kleinere onderneming. In het filmpje hieronder kan je alle details van de nieuwe firewall-serie zelf ontdekken.

Ontdek zelf alle nieuwigheden van de SonicWall TZ570 en TZ670.

Benieuwd of een upgrade voor jou interessant kan zijn? De datasheets van de TZ570 en TZ670 kunnen alvast wat meer duiding geven. Graag wat extra uitleg? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.