Ons aanbod

no-nonsense & straight forward

Dankzij uitgebreide analyse bieden we jouw bedrijfsprocessen niets minder dan de IT-aanpak die ze nodig hebben. Last van cloudwatervrees? Op zoek naar de beste beveiliging? De juiste tools voor jouw applicaties en data beschikbaar stellen? Of gewoon 24/7 beschikbaarheid garanderen? Maak kennis met ons aanbod aan oplossingen.

Quite possibly you’ll like us.

Digitalisering

Diensten

Digitale Werkplekken & Samenwerken

Cloud & Hybride Oplossingen

Cyberbeveiliging

Bedrijfszekerheid

Digitalisering

Van digitaal werken naar een
digitaal bedrijfsmodel

Eens je digitaal aan het werk bent kan je verder digitaliseren.  Door slimmer om te gaan met data en de bedrijfsprocessen waar mogelijk te automatiseren en optimaliseren.  Met onze ervaring brengen we door middel van een analyse de bedrijfsprocessen in kaart.  Met de Microsoft power tools hebben we de oplossing in handen.  De data inzichtelijk maken met Power BI,  de processen optimaliseren met Power Automate,  het geheel optimaal samenbrengen met Sharepoint Online,  OneDrive en Microsoft Teams.  Uiteraard aangevuld met alle andere collaboration tools uit de Microsoft 365 toolkit.

Diensten

Wat wij exact verstaan onder
‘uw partner in advies en opleiding’

Als ‘sparring-partner’ gaan we samen met jou op zoek naar de geschikte oplossingen.  Na implementatie zorgen we er niet alleen voor dat het ‘blijft’ werken,  maar ook dat jouw medewerkers er optimaal mee ‘kunnen’ werken.

ONZE OPLOSSINGEN

Analyse en advies

Op regelmatige basis is een organisatie toe aan een scherpe analyse van de huidige informatie- en communicatietechnologie. Met behulp van een grondige analyse formuleren we een deskundig en helder advies. Dat vertalen we vervolgens naar een concreet design en plan van aanpak, waarbij problemen efficiënt en duurzaam worden opgelost. Transparante communicatie staat steeds centraal.

Implementatie en onderhoud

Op basis van een duidelijke, gedetailleerde planning zorgen we ervoor dat het installatie- en implementatieproces efficiënt en procesmatig verloopt. Op die manier vermijden we verrassingen, zoals data die niet beschikbaar zijn of verloren gaan. Dat geldt zowel voor de implementatie van een nieuwe omgeving als voor de uitbreiding van een bestaande omgeving. Telkens zorgen we voor totale ontzorging en minimale downtime.

Training

Eindgebruikers:
Een end-user training van Incrius wordt uitgewerkt op maat van jouw organisatie. We kijken waar je medewerkers zich bevinden op de kenniscurve en delen deze in. Op die manier sluit onze training nauw aan bij hun vaardigheden en krikken we deze samen verder op.

ICT-medewerkers:
We begeleiden en trainen jouw interne IT-medewerkers. Zo hebben ze de nodige kennis en vaardigheden om hybride oplossingen zelf te beheren.

User awareness training:
95% van de data-inbreuken zijn menselijke fouten gerelateerd. Op een verkeerde link klikken of antwoorden op een phishing mail is snel gebeurd. En die kleine momenten van onoplettendheid kunnen grote gevolgen hebben voor je organisatie. De user awareness training van Incrius helpt medewerkers snel potentiële dreigingen te herkennen en te rapporteren. Een onmisbaar element in een waterdicht veiligheidsbeleid!

We care

Bedrijfszekerheid is key. Incrius ontzorgt je en neemt de verantwoordelijkheid over zodat jij gemoedsrust hebt. We bepalen samen welke taken opgevolgd moeten worden om de bedrijfszekerheid te garanderen. We bekijken samen met jou de mogelijkheden. Na implementatie van de best passende oplossing(en), zorgen we er niet alleen voor dat deze ‘blijft’ werken, maar ook dat jij en je medewerkers er optimaal mee ‘kunnen’ werken.

De klemtoon ligt hierbij op proactiviteit en preventie, maar ook strategische begeleiding wordt niet uit het oog verloren.

Digitale werkplekken & Samenwerken

Van efficiëntieverhoging is nog
niemand slechter geworden

Een digitale werkplek boost de productiviteit van je medewerkers. Logisch: ze zijn niet meer afhankelijk van vaste werkuren, een kantoorruimte of een toestel, maar ze hebben op elk moment, op elke plaats en via ieder toestel toegang tot hun data & apps. Met moderne samenwerkingstools als Microsoft Teams kunnen medewerkers sneller en efficiënter informatie delen en opzoeken. Zo ga je met Incrius voor de perfecte balans tussen user experience en security.

ONZE OPLOSSINGEN

Communication

In een moderne werkomgeving is efficiënte communicatie de basis voor succes. Maar hoe versterk je de samenwerking in jouw organisatie? Incrius zet in op digitale tools die teamwerk boosten. Met apps als Microsoft Teams stroomlijn je de communicatie op een veilige en uitermate efficiënte manier.
Bovendien kan Incrius jouw telefooncentrale vervangen door een aan Microsoft Teams gekoppelde oplossing. Bellen en gebeld worden via één en dezelfde app en dit via een compleet geïntegreerde cloudoplossing, fantastisch toch!

MS365

Met ons Microsoft 365 en Azure aanbod bieden we aan onze klanten de juiste oplossingen.   Samen zoeken we de geschikte oplossing om Hybride te starten,  op regelmatige basis herevalueren we deze oplossingen en sturen bij.

Als klant kan je het op maand gebaseerd licentiemodel zelf beheren. Een extra troef van maandelijks aanpasbare modellen,  je hoeft geen infrastructuur cyclus af te wachten vooraleer cruciale bijsturingen te doen. Schakel zodra de gebruiker de nood aan nieuwe tools zou hebben direct om naar de juiste licentie.

Lifecycle Management

De levenscyclus van IT-middelen begint bij de aankoop en eindigt met het uitfaseren of vervangen ervan. In tussentijd hebben IT-beheerders de handen vol met de zoektocht naar structuur, integratie en efficiëntie van een structuur die historisch gegroeid is. En dat kan beter. Daarom zetten we bij Incrius in op lifecycle management, waarbij infrastructuur flexibel kan uitbreiden of vereenvoudigen, met betere efficiëntie en een lagere kost tot gevolg.
Een pragmatische aanpak leidt hierbij tot een aanzienlijke verbetering van beheer en beheersing, met reductie van omvang, complexiteit en kosten als resultaat.

Mobile device management

Met Mobile Device Management (MDM) en Mobile Application Management (MAM) geven we medewerkers met vrijwel elk apparaat op een veilige manier toegang tot jouw bedrijfsomgeving.  De bedrijfsgegevens op het toestel zijn beschermd,  bij verlies of diefstal vernietigen we met een simpele klik de data op dit toestel.  De combinatie met Multi-Factor Authentication (MFA) garandeert dat enkel jouw medewerker zijn bedrijfsdata op het toestel kan openen.

Cloud & Hybride oplossingen

Omdat cybercriminelen hun job
zeer ernstig nemen

Om bij te blijven in een competitieve business is flexibiliteit cruciaal. Maar vaak is IT nog te volgend. Met cloud en hybrid IT schakel je een versnelling hoger. Een IT-omgeving op maat van jouw bedrijf garandeert meer schaalbaarheid, meer innovatie en meer winst. Zo lig je niet meer wakker van dure hardware of complex beheer met upgrades en patches.

Indrukwekkende schaalbaarheid met cloud

Bedrijven beschikken over steeds meer data en apps. Om de dataexplosie het hoofd te bieden, zijn organisaties op zoek naar een schaalbaar platform voor hun workloads. Daarom zetten zij de cloud in om hun bedrijf vooruit te helpen.

Met Microsoft office 365 en Azure vermijd je hoge kapitaalkosten, aangezien je alleen betaalt wat je verbruikt. Met Office 365 en Azure werk je gemakkelijk samen, zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid en veiligheid.

ONZE OPLOSSINGEN

Cloud of on-premise

Workloads als backup of e-mail zijn perfect voor de cloud. Maar wat met gevoelige data zoals persoonsgegevens of intellectuele eigendom? Met een hybride omgeving kies je voor de juiste combinatie van cloud en on-premise in één transparante IT-infrastructuur.
Bepaal voor elke workload de meest efficiënte omgeving. Zo bespaar je kosten, verhoog je de performance én win je aan flexibiliteit.

Migratie en consolidatie

IT-behoeften veranderen, net zoals de vereisten van datacenters. Nood aan meer capaciteit zonder dat de kosten de pan uit swingen? Door oude faciliteiten te consilideren, wordt het datacenter wendbaarder, efficiënter, zuiniger en toekomstbestendiger. Incrius biedt met professionele vaardigheden en jarenlange projectervaring een end-to-end oplossing voor datacenterconsolidatie en -migratiediensten. Een professioneel adviesteam staat klaar om aan jouw zakelijke behoeften te voldoen.

Beveiliging

Of u ligt er wakker van.
Of wij.

Digitalisering creëert waarde. Door mensen, apparaten en programma’s te verbinden, werkt je organisatie slimmer, sneller en efficiënter. Maar die verbindingen hebben ook een impact voor de veiligheid van je organisatie. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Met zero-tolerance security voor je hele omgeving laat je niets aan het toeval over.

ONZE OPLOSSINGEN

Endpoint security

In het digitale tijdperk is het beveiligen van je IT-omgeving niet meer voldoende. Security vereist een 360°-beleid. En dat betekent ook endpoint security. De apparaten van je medewerkers zijn kwetsbaar voor malware, ransomware en phishing. Via geavanceerde technieken kunnen hackers zo toegang krijgen tot je omgeving. Met de endpoint security solutions van Incrius bescherm je devices, apps en je netwerk tegen dreigingen.

Cloud security

Cloud staat vandaag hoog op de digitale agenda. Maar veel bedrijven hebben nog twijfels over de beveiliging ervan. Is een virtuele omgeving wel veilig? Incrius zorgt voor een veilige en effectieve cloud journey. Zo werk je met vertrouwen samen in de cloud.

 • Security services voor Office / Microsoft 365 / Azure cloud applicaties
 • Data Loss Prevention (DLP) voor Microsoft OneDrive for Business, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Teams
 • Directe integratie cloud-naar-cloud met API’s

Data security

Data speelt vandaag een grote rol in elk bedrijf. Van de financiële data van bankgiganten tot klantengegevens in een kmo: data zijn essentieel voor de bedrijfswerking. Maar die data zijn kwetsbaar voor cybercriminelen. En ook compliance is een bezorgdheid. Met deze 4 manieren houden we jouw data veilig:

 • Gegevensversleuteling
 • Data-afscherming
 • Gegevensverwijdering
 • Back-ups
Network security

Naast je endpoint devices is ook je netwerk kwetsbaar voor aanvallen. Je netwerk moet 100% beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang en storingen. Daarvoor is het noodzakelijk om in te zetten op een veilig platform voor apparaten, gebruikers en programma’s. Incrius ontwikkelde een diepgaande strategie om je kritische activiteiten uit te voeren binnen een veilige omgeving

  Bedrijfszekerheid

  Complete ontzegging

  Jouw organisatie beschikt vandaag over tientallen of zelfs honderden applicaties. Samen vormen ze de ruggengraat van je business. Maar downtime en storingen zijn een risico voor de werking van je bedrijf. Hoe verzeker je de beschikbaarheid van data, applicaties en systemen, 24/24 en 7/7? Met onze business continuity solutions bieden we totale ontzorging.

  ONZE OPLOSSINGEN

  Asset management

  Met het opbod van innovaties en nieuwe technologieën stapelen de hardware, software, abonnementen en licenties in jouw bedrijf zich op. En in een complexe IT-omgeving raak je het overzicht snel kwijt. Asset management automatiseert IT-lifecycle management. Zo ben je steeds up-to-date over de financiële, contractuele en inventarisgegevens van je assets.

  • IT discovery
  • Asset inventory
  • Centrale ITAM-opslagplaats

  Network Monitoring

  Het netwerk is het hart van je IT-infrastructuur. Als je netwerk hapert, stopt de datastroom die applicaties en bedrijfsactiviteiten nodig hebben. Downtime zet een rem op je business. Door je netwerk 24/7 te monitoren met slimme systemen voorkom je downtime en vertraging . En met een centraal dashboard weet je op elk moment perfect wat er zich op je netwerk afspeelt.

   Helpdesk

   Je IT-infrastructuur bestaat uit verschillende elementen die essentieel zijn voor de werking van je bedrijf. Om de continuïteit van je processen te verzekeren, moet je snel kunnen schakelen bij vragen of problemen. De helpdesk van Incrius houdt de vinger aan de IT-pols. Proactief beheer en snelle communicatie tussen eindgebruikers en servicemanagement zijn essentieel om 24/7 beschikbaarheid te leveren.

   Back-up as a Service

   Traditionele back-upmethoden die gebruikmaken van een disk of tape geven geen 100% garantie op dataherstel. Back-up as a Service (BaaS) biedt de uitkomst. Met een performant online opslagplatform in een pay-per-use-model gaan je gegevens nooit verloren en blijven deze ten allen tijde beschikbaar

    Disaster Recovery as a Service

    Back-up speelt een cruciale rol bij calamiteiten. Maar wat als er brand uitbreekt of een ransomware die al je data geëncrypteerd heeft? Hoe snel wil je terug operationeel zijn? Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS) is een belangrijke zakelijke workload voor de cloud geworden. Tegen een fractie van de kosten van traditionele DR-methoden levert DraaS snelheid en flexibiliteit.

    Licentie advies en beheer

    Elk bedrijf heeft vandaag honderden applicaties. Maar al die licenties managen kost veel tijd. Hoe behoud je het overzicht over alle assets in je bedrijf? Met license management laat je het tijdrovende beheer van licenties aan een betrouwbare partner over. Incrius adviseert je over de status van je licenties en zoekt de goedkoopste oplossingen voor je uit.

     CONTACTEER ONS

     Quite possibly you’ll like us

     Ons kantoor

     Incrius N.V.
     Dorpsstraat 19
     BE-9270 Laarne
     België

     E-mail: hello@incrius.be
     Tel: +32 9 231 26 88

     Ondernemingsnummer: BE0418477301
     Openingsuren
     maandag - vrijdag:
     08:30 - 12:30 / 13:00 - 17:00
     Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

     Schrijf in op onze nieuwsbrief

     Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
     Naam