Incrius Nieuwsbrief Mei 2020

Incrius gaat W-W-W

Wij maken er werk van

De voorbije maanden hebben ons leven aardig door elkaar geschud. Sommige sectoren vielen helemaal stil. In andere werd er nagedacht over hoe hun bedrijf operationeel kon blijven, zonder af te doen aan de veiligheid van hun medewerkers, klanten en leveranciers. Daarbij valt het op dat bedrijven met een solide technologische ruggengraat hierin een grote voorsprong hadden.

Incrius behoort tot die tweede groep. We gingen op zoek naar mogelijkheden om met jullie in contact te blijven. We stelden ons de vraag waar wij als IT-partner een meerwaarde konden bieden in deze bijzondere tijd. De talloze uitdagingen die we zelf tegenkwamen en de vragen en reacties van jullie, resulteren in een vernieuwde en meer toekomstgerichte aanpak en strategie.

Naast de ondersteunende diensten die je van ons gewoon bent, zet Incrius extra in op het delen van kennis en expertise. Dit doen we aan de hand van webinars, trainingen, blogberichten enzovoort, met als ultieme doel: IT voor jou een stuk eenvoudiger maken.

Wondere wereld vol webinars

Op vrijdag 27 maart schoot onze eerste webinar uit de startblokken. Met een korte maar praktische uitleg over het gebruik van Microsoft Teams, trachtten we jullie op weg te helpen naar het nieuwe telewerken. Deze maand toonden we hoe je makkelijk en veilig kan samenwerken in eenzelfde document zonder het steeds naar elkaar te mailen.

Incrius Online – Microsoft 365 Overzicht.

Incrius online – Microsoft Teams.

Incrius Online – Over bestanden en Konijnen.

Welkom op onze nieuwe website

Incrius is al vele jaren een vaste waarde. Toch evolueren en groeien we nog elke dag. Net zoals uw IT zo nu en dan een update nodig heeft, vonden we het tijd dat onze website een opfrissing kreeg.

Je kan er terecht om meer te weten te komen over onze diensten, om bij te leren over diverse technologische ontwikkelingen die je leven een stuk makkelijker maken of om je te laten inspireren door getuigenissen van onze klanten. Wat de reden ook is, Incrius heet je van harte welkom.