Events

Beleef IT live

Schrijf je in voor het webinar rond Microsoft Copilot

Meer info en inschrijvingspagina volgen snel…

Als ondersteuningspartner van KMO’s zet Incrius sterk in op het delen van kennis en ervaring. We organiseren dan ook regelmatig live evenementen, gaande van webinars tot ontbijtsessies, waarin we jullie meenemen in onze visie op IT. Een brede waaier aan onderwerpen komt aan bod, steeds gekaderd binnen onze thema’s: Cloud & hybride oplossingen, Cyberbeveiliging, Digitale werkplek & samenwerking en Bedrijfszekerheid.

We richten ons hierbij niet alleen op vakmensen die dagelijks met IT bezig zijn, maar ook op het management en alle medewerkers die van deze technologie gebruikmaken. Haal er dus gerust je collega’s bij. Schrijf je in voor onze events en ontdek alles wat je nodig hebt om up-to-date te blijven in de boeiende wereld van IT.

Nu je hier toch bent, snuif de sfeer op van vorige events door de foto’s te bekijken of neem een kijkje in ons aanbod webinars.
Je kan al onze vorige webinars gratis (her)bekijken.

Niks missen van wat Incrius organiseert? Schrijf je onderaan in op onze nieuwbrief. Zo ben je altijd mee!

Incrius divider

Afgelopen events:

NIEUWJAARSRECEPTIE

08/02/2024
Elk jaar nodigt Incrius zijn klanten uit om samen te klinken op het nieuwe jaar.

SEMINARIE

CYBERBEVEILIGING BINNEN NIS-2, BEN JIJ AL VOLLEDIG MEE?

22/06/2023

Incrius schept duidelijkheid over aankomende NIS-2 richtlijn, waarna gastspreker Hans Hofkes de veiligheidsoplossingen van Microsoft toelicht. Katrien Dom van Hillewaere sluit met de pro’s en contra’s van cyberverzekeringen het seminarie af.

Incrius divider

Of (her-)bekijk een vorig webinar:

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam