Events

Beleef IT live

Online webinar – 3 juli van 10u tot 11u – extra sessie

Hey Copilot, vat je deze vergadering even samen voor mij?

Het vorige webinar rond Copilot werd enthousiast onthaald. Daarom doen we het gewoon nóg een keer!

Artificiële intelligentie is alomtegenwoordig, maar kan je daar in de bedrijfswereld ook al écht het verschil mee maken? Dat kan zeker, als je weet welke tools op punt staan en weet voor welke (deel-)taken je ze kan inschakelen. Jouw tijd is kostbaar. Daarom gaan we in onze praktijkgerichte sessie dieper in op de meerwaarde van Microsoft Copilot. Laat je inspireren.

Laat je onderdompelen in verschillende AI-oplossingen van Microsoft op woensdag 3 juli 2024 van 10u tot 11u (met aansluitende Q&A). Schrijf je in voor deze boeiende sessie en laat je onderneming samen met Incrius de eerste stappen zetten richting artificiële intelligentie. Zelfs al vind je AI nog futuristisch en ver-van-mijn-bed, toch is het zinvol om je bedrijf aan de hand van enkele concrete acties voor te bereiden op deze toekomstige manier van werken. Blijf niet stilstaan, spring mee naar de toekomst met Incrius. 

Ook wie de vorige sessie meevolgde, is nu terug welkom, want doordat technologie zo snel evolueert, kunnen we alweer enkele nieuwe features uit de doeken doen. Schrijf je nu in en wie weet maak jij kans op een GRATIS AI-scan van je bedrijf. Hoe klaar is jouw organisatie voor AI?

Schrijf je in voor het webinar rond Microsoft Copilot

Op de agenda:

  1. Via live demo’s en concrete voorbeelden vliegen we er meteen in om de meerwaarde van Copilot voor MS365 te demonstreren.
  2. Hoe slim is die Copilot nu eigenlijk?
  3. Voor welk type medewerker heeft Copilot de hoogste ROI?
  4. Enkele aandachtspunten rond data en veiligheid.
  5. Ik heb wel interesse, hoe ga ik aan de slag?
  6. Wat is er op een maand tijd al veranderd?

Deze exclusieve sessie, gegeven door Michael Arens, bestaat vooral uit live demo’s en pragmatische voorbeelden voor jou en je medewerkers. Deelnemen is gratis, collega’s zijn meer dan welkom en inschrijven doe je eenvoudig via deze knop:

Events van Incrius?

Als ondersteuningspartner van KMO’s zet Incrius sterk in op het delen van kennis en ervaring. We organiseren dan ook regelmatig live evenementen, gaande van webinars tot ontbijtsessies, waarin we jullie meenemen in onze visie op IT. Een brede waaier aan onderwerpen komt aan bod, steeds gekaderd binnen onze thema’s: Cloud & hybride oplossingen, Cyberbeveiliging, Digitale werkplek & samenwerking en Bedrijfszekerheid.

We richten ons hierbij niet alleen op vakmensen die dagelijks met IT bezig zijn, maar ook op het management en alle medewerkers die van deze technologie gebruikmaken. Haal er dus gerust je collega’s bij. Schrijf je in voor onze events en ontdek alles wat je nodig hebt om up-to-date te blijven in de boeiende wereld van IT.

Nu je hier toch bent, snuif de sfeer op van vorige events door de foto’s te bekijken of neem een kijkje in ons aanbod webinars.
Je kan al onze vorige webinars gratis (her)bekijken.

Niks missen van wat Incrius organiseert? Schrijf je onderaan in op onze nieuwbrief. Zo ben je altijd mee!

Incrius divider

Bekijk een webinar:

Incrius divider

Afgelopen events:

NIEUWJAARSRECEPTIE

08/02/2024
Elk jaar nodigt Incrius zijn klanten uit om samen te klinken op het nieuwe jaar.

SEMINARIE

CYBERBEVEILIGING BINNEN NIS-2, BEN JIJ AL VOLLEDIG MEE?

22/06/2023

Incrius schept duidelijkheid over aankomende NIS-2 richtlijn, waarna gastspreker Hans Hofkes de veiligheidsoplossingen van Microsoft toelicht. Katrien Dom van Hillewaere sluit met de pro’s en contra’s van cyberverzekeringen het seminarie af.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam