Events

Beleef IT live

Als ondersteuningspartner van KMO’s zet Incrius sterk in op het delen van kennis en ervaring. We organiseren dan ook regelmatig live evenementen, gaande van webinars tot ontbijtsessies, waarin we jullie meenemen in onze visie op IT. Een brede waaier aan onderwerpen komt aan bod, steeds gekaderd binnen onze thema’s: Cloud & hybride oplossingen, Cyberbeveiliging, Digitale werkplek & samenwerking en Bedrijfszekerheid.

We richten ons hierbij niet alleen op vakmensen die dagelijks met IT bezig zijn, maar ook op het management en alle medewerkers die van deze technologie gebruikmaken. Haal er dus gerust je collega’s bij. Schrijf je in voor onze events en ontdek alles wat je nodig hebt om up-to-date te blijven in de boeiende wereld van IT.

Neem zeker ook een kijkje in ons aanbod webinars. Je kan al onze vorige webinars gratis (her)bekijken. Zo ben je altijd mee!

Schrijf je in voor een van onze komende evenementen

nieuwjaarsreceptie

07 februari 2023, Laarne

Nieuwjaarsreceptie

Naar jaarlijkse traditie nodigt Incrius jou en je partner graag uit voor onze nieuwjaarsreceptie op 7 februari 2023. Wat mag je verwachten? Vanaf 17u30 verwelkomen we jou in Bistro B voor een leuke avond vol hapjes, drankjes en amusement. We beloven alvast het volgende: geen speeches, geen IT-praat (tenzij je dat écht wil) en een heel ander kader (gezelligheid troef in deze lokale bistro) om al onze teamleden beter te leren kennen.

Blader ondertussen gerust eens door onze vorige webinars

CONTACTEER ONS

Quite possibly you’ll like us

Ons kantoor

Incrius N.V.
Dorpsstraat 19
BE-9270 Laarne
België

E-mail: hello@incrius.be
Tel: +32 9 231 26 88

Ondernemingsnummer: BE0418477301
Openingsuren
maandag - vrijdag:
08:30 - 12:30 / 13:00 - 17:00

Schrijf in op onze nieuwsbrief