T.H.B. Holding – Geruste overstap naar hybride omgeving.
2785

T.H.B. Holding NV getuigt over hoe hun bedrijven Van Den Borne en DiBo Cleaning Systems vlot de overstap maakten naar een hybrid-& cloudomgeving. Als sparringpartner zorgt Incrius ervoor dat T.H.B., intussen al jarenlang vaste klant, vanuit het aanbod van Microsoft 365 en Azure de juiste keuzes maakt om een toekomstgerichte ICT strategie verder uit te bouwen.

Pierre Van den Borne, CEO van T.H.B. Holding NV, vertelt in onderstaande video over het belang van vooruitstrevendheid binnen zijn organisatie.

Informatica mag daarbij niet achter komen, want dat maakt het verschil ten opzichte van de concurrentie.

Samen met Incrius maakten ze geleidelijk aan de overstap van lokale opslag naar een veel modernere hybrid- en cloudomgeving. DiBo is een producent van hogedrukreinigers dus continuïteit van hun processen is enorm belangrijk. Door het hart van het bedrijf op te slaan op een lokaal datacenter dat onafhankelijk van het internet werkt, maximaliseren we hun bedrijfszekerheid. Andere zaken zoals de mailserver, het ERP-pakket en Sharepoint zijn met oog op de toekomstige groei verhuisd naar de cloud.

Wil je zelf meer weten over hybrid en cloud, ben je benieuwd welke stappen je zelf kan ondernemen op je weg naar de modernere manier van werken of zoek je hulp bij het uitwerken van je toekomstvisie betreffende IT? Aarzel dan niet om ons te contacteren.