INFO: coronavirus & werking van incrius en haar medewerkers

Alle berichtgeving staat bol van informatie betreffende het coronavirus. Sinds eind vorige week en afgelopen weekend evolueerde het in die mate zodat ook onze overheden gedwongen werden om vergaande maatregelen te treffen.

coronavirus
hotographer: CDC | Source: Unsplash

In navolging van de ontwikkelingen van het coronavirus besloten we bij incrius dat ook wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid hierin moeten opnemen en zijn wij overgegaan tot #telewerken. Dit is uit zorg voor zowel onze eigen medewerkers, als voor onze klanten, collega’s en leveranciers.

Deze weloverwogen beslissing houdt in dat we alles in het werk zullen stellen om de kwaliteit van onze dienstverlening blijvend te garanderen, zoals u deze van ons gewoon bent.
coronavirus incrius team
Photographer: Nick Abrams | Source: Unsplash

Vanuit een sterk gevoel van vertrouwen en positivisme willen we iedereen oproepen om ook in deze uitdagende en onduidelijke tijden samen de bestaande technologieën innovatief en creatief aan te wenden. Zo kunnen en zullen we er in slagen om tijdens deze periode van het coronavirus jullie lopende bedrijfsactiviteiten en de beveiliging daarvan te blijven optimaliseren en ondersteunen.


In dergelijke uitzonderlijke situaties worden we uitgenodigd om stil te staan bij wat echt telt… het veilig stellen van ieders gezondheid en de IT- veiligheid van onze klanten.

Het organiseren van veilig en flexibel thuis- en telewerk is één van onze specialiteiten. Veel bedrijven beschikken reeds over de nodige technologie maar hebben deze tot op vandaag nog niet optimaal ingezet!

Incrius draagt graag haar steentje bij!
#FlattenTheCurve #OneTeam #OneIncrius