Guard+360 biedt proactieve beveiliging tegen betaalbare prijs

Nieuw in ons Guard+ aanbod

We hadden het onlangs al over de nieuwe aankomende NIS-2 richtlijn waarbij er strenger wordt toegezien op het naleven van beveiligingsvoorwaarden om het risico op cyberaanvallen te minimaliseren. Wel in dát licht, en het feit dat de beveiliging van je onderneming (hopelijk) sowieso al hoog op je prioriteitenlijst staat, staan we bij Incrius als je IT-partner ook niet stil.

Onder het motto: “meten is weten” breiden we ons Guard+ aanbod uit met “Guard+ 360”, een oplossing voor Vulnerability Management en Remediation voor kmo’s tegen betaalbare prijzen. Detecteer kwetsbaarheden in je netwerk nog voor ze überhaupt een risico vormen, met een oplossing die frequent je hele bedrijfsomgeving af scant en mogelijke bedreigingen doorgeeft.

 

Beter voorkomen dan genezen met Guard+ 360

Incrius’ Guard+ 360 is een uitstekende oplossing voor bedrijven die hun bedrijfsnetwerk preventief willen beschermen tegen kwetsbaarheden en bedreigingen én bovendien inzicht willen krijgen in hoe ze ervoor staan. Vergelijk het met een digitale beveiligingsadviseur die continue je omgeving scant en met verbeterpunten afkomt.

Vulnerability Management is een proces dat zich richt op het identificeren, evalueren en prioriteren van kwetsbaarheden in een systeem of netwerk. Met andere woorden, waar staat iets bijna in brand en waar kan je je op focussen als het even wat kalmer is? Het doel is om de risico’s te verminderen door kwetsbaarheden te identificeren en te verhelpen voordat ze worden misbruikt.

Drie modules van Guard+360

Guard+ 360 scant de gehele infrastructuur op kwetsbaarheden en bedreigingen en geeft deze weer in één holistisch dashboard. Het product omvat drie modules:

– System & Network scanning: Scant zowel intern als extern via probes die binnen het netwerk actief gezet worden.

– Web App Scanning: Biedt uitgebreide scans van websites en webapplicaties.

– Cloud scanning: Biedt uitgebreide scans van Microsoft Azure-omgevingen.

Maar wat is dan het grote verschil met bijvoorbeeld een XDR-oplossing?

Vulnerability Management tools helpen je om preventief (dus voor er al een aanval is) een analyse te creëren van je IT-omgeving en je aanbevelingen te geven om je omgeving te ‘hardenen’, waar een XDR iets later in het proces pas in actie schiet eens er verdacht gedrag gedetecteerd wordt. In plaats van te wachten tot je inbrekersalarm afgaat omdat je nooit je buitendeur sluit, is het waarschijnlijk slimmer om die buitendeur gewoon op slot te doen: beter voorkomen dan genezen dus. Zeker als het om zeer recente of nog niet ontdekte kwetsbaarheden kan gaan.

Met Guard+ 360 kunnen bedrijven hun bedrijfsnetwerken regelmatig controleren op kwetsbaarheden en bedreigingen en snel oplossingen implementeren om risico’s te verminderen. De prioriteitencategorieën ‘high’, ‘medium’ en ‘low’ helpen zowel het management als IT-medewerkers om de juiste prioriteit toe te kennen, wat gezien de beperkte tijd en middelen die er vaak zijn, de productiviteit alleen maar ten goede komt.

Incrius divider

Wil je weten wat onze nieuwe Guard+ 360 oplossing voor jouw onderneming kan betekenen?

Wil je je bedrijf niet alleen actief, maar vooral ook proactief gaan beveiligen tegen cyberattacks?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

We zitten graag samen rond te tafel om je verder te helpen met al je beveiligingszorgen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van

nieuwe artikels, producten, diensten en events.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam