T.H.B. Holding – Geruste overstap naar hybride omgeving.

T.H.B. Holding NV getuigt over hoe hun bedrijven Van Den Borne en DiBo Cleaning Systems vlot de overstap maakten naar een hybrid-& cloudomgeving. Als sparringpartner zorgt Incrius ervoor dat T.H.B., intussen al jarenlang vaste klant, vanuit het aanbod van Microsoft 365 en Azure de juiste keuzes maakt om een toekomstgerichte ICT strategie verder uit te bouwen.

Pierre Van den Borne, CEO van T.H.B. Holding NV, vertelt in onderstaande video over het belang van vooruitstrevendheid binnen zijn organisatie.

Informatica mag daarbij niet achter komen, want dat maakt het verschil ten opzichte van de concurrentie.

Samen met Incrius maakten ze geleidelijk aan de overstap van lokale opslag naar een veel modernere hybrid- en cloudomgeving. DiBo is een producent van hogedrukreinigers dus continuïteit van hun processen is enorm belangrijk. Door het hart van het bedrijf op te slaan op een lokaal datacenter dat onafhankelijk van het internet werkt, maximaliseren we hun bedrijfszekerheid. Andere zaken zoals de mailserver, het ERP-pakket en Sharepoint zijn met oog op de toekomstige groei verhuisd naar de cloud.

Wil je zelf meer weten over hybrid en cloud, ben je benieuwd welke stappen je zelf kan ondernemen op je weg naar de modernere manier van werken of zoek je hulp bij het uitwerken van je toekomstvisie betreffende IT? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Itineris – NetApp-oplossing op maat van ons bedrijf.

Itineris is een softwarebedrijf dat de back-en frontofficeprocessen van nutsbedrijven, zoals water-en energieleveranciers, automatiseert.

De relatie tussen Itineris en Incrius is er één van meer dan 10 jaar. In al die tijd is het bedrijf enorm gegroeid en zijn ook hun noden en wensen veranderd. Toen hun storagesysteem end of life bleek te zijn, zochten ze samen met Incrius een oplossing. Daarbij dienden we rekening te houden met een aantal voorwaarden: de oplossing moest compact, performant, energie-efficiënt en eenvoudig beheersbaar zijn. 

Met de cloud-based NetApp HCI werd zowel de storagenood als de consolidatie van de serverroom in één overzichtelijk systeem gerealiseerd. 

In onderstaande video laten we de CEO Edgard Vermeersch en System Administration Lead Jeroen Braekeveld aan het woord over hoe zij de samenwerking met Incrius, van de probleemstelling tot de implementatie, beleefd hebben. 

 Wil je zelf meer weten over deze NetApp HCI-oplossing, ben je benieuwd hoe we bij Incrius te werk gaan of zit je met vragen of je huidige of toekomstige IT-infrastructuur? Aarzel dan niet om ons te contacteren.